Cautare

11003 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2010 judetul constanta" (2.89 secunde)
La sfarsitul saptamanii trecute peste 55 de reprezentanti ai companiilor din domeniul transportului naval, logistica, expeditii, importatori si exportatori din Austria si Romania au participat la simpozionul "Portul Constanta - poarta spre Europa", organizat de Compania Nationala ,,Administratia Porturilor Maritime" SA Constanta (CN APM SA) si "Tina Vienna", companie austriaca de consultanta in domeniul transporturilor.
Datorita conditiilor meteoreologice nefavorabile, Regionala de Transport Feroviar Constanta anunta ca anuleaza, pana la noi dispozitii, trenurile de persoane tr.
Peste 21 milioane de euro reprezinta investitia pentru construirea si amenajarea celui de-al doilea hypermarket Real din municipiul Constanta, situat pe b-dul Aurel Vlaicu, in apropierea centrului comercial Metro I, a aratat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, Tjeerd Jegen, directorul general al companiei Real Hypermarket Romania.
vor calatori intre Bucuresti si Constanta pe Autostrada Soarelui. ... La finele lui septembrie 2011 a fost deschisa traficului si cealalta cale de mers, astfel ca pe autostrada s-a putut circula pe patru benzi - catre Constanta si catre Bucuresti.
Autostrada Bucuresti - Constanta a fost finalizata joi; proiectarea obiectivului a inceput in anii ‘80 Lucrarile pentru tronsoanele 6 si 7 ale autostrazii A2, respectiv Cernavoda - Medgidia si Medgidia - Constanta, au fost receptionate oficial joi, autostrada Bucuresti - Constanta fiind in sfarsit finalizata pe toate tronsoanele.
Fetele au evoluat multumitor si asteptam sa jucam la fel si in partida urmatoare, cu Neptun Constanta, echipa mult mai buna, pe care o stim foarte bine, deoarece ne-am intalnit de doua ori in acest sezon", a declarat ieri antrenorul Bogdan Burcea.
Nascut la Sulmona, in Italia, Ovidius a murit la Tomis, Constanta de astazi, dupa un exil hotarat de imparatul Augustus, care a durat opt ani.
Decizie definitiva si executorie data de judecatorii Tribunalului Constanta, Gigi Becali a fost eliberat din puscarie.
Judetul Constanta nu va fi declarat zona calamitata, asta in pofida faptului ca 39.000 de hectare cu culturi agricole sunt afectate de seceta, din totalul de 435.000 de hectare de teren arabil.
Principala concluzie la care au ajuns reprezentantii CNSS a fost interzicerea manifestarilor in aer liber in intreg judetul Constanta, in cursul zilei de 2 aprilie, cand va avea loc intrevederea dintre cei doi lideri.
In baza legilor bugetului de stat si a finantelor publice locale, Directia Generala a Finantelor Publice Constanta a dat publicitatii repartizarea pe unitati administrativ-teritoriale a sumelor defalcate din unele venituri ale bugetului de stat, aferente judetului, pentru anul bugetar 2007.
In judetul Olt, la scrutinul pentru desemnarea europarlamentarilor, si-au exprimat optiunea politica 160.772 de alegatori, prezenta la vot fiind de 41,11%.
Cel din Moinesti, judetul Bacau, se afla pe str. ... Unitatea din Scornicesti, judetul Olt, se gaseste pe str. ... Cea din Baleni, judetul Dambovita, este amplasata pe Soseaua Bucuresti-Targoviste, nr. ... Magazinul din Baia de Fier, judetul Gorj, a fost inaugurat pe str.
Intrebarea care se pune insa este pe cine ar dori ei sa sensibilizeze, pe actualii sau pe viitorii directori ai Regionalei CFR Constanta, caci se pare ca sunt preconizate modificari in cadrul conducerii regionalei.
Cod Galben - in intervalul mentionat va ninge viscolit si in judetele Mehedinti, Gorj, Valcea, Olt, Dolj, Arges, Dambovita, Teleorman, Bacau, Vaslui, Iasi, Neamt si Botosani, iar in judetele Constanta si Tulcea precipitatiile, local insemnate cantitativ, vor fi mixte, favorizand producerea de polei.
Inceput de an bun pentru Grupul Roche in 2014 Grupul farmaceutic elvetian Roche anunta o crestere a vanzarilor globale in primul trimestru al anului 2014, cu 5%, la o rata de schimb constanta, ajungand la 11.49 miliarde franci elvetieni, datorita cererii crescute pentru medicamentele destinate tratamentului cancerului si bolilor autoimune.
deputat Laurentiu Mironescu a afirmat ca la Constanta se practica cel mai scump tarif la gunoi. Ii transmit d-lui Mironescu ca la Bucuresti, unde primar este un democrat, pretul este de 60.000 de lei per persoana, in vreme ce la Constanta este de doar 30.000 de lei.
In urma votului membrilor Consiliului, functia de presedinte al Consiliului pentru Dezvoltare Regionala a Regiunii de Dezvoltare Sud-Est a fost preluata de Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta.
Mai multe locuinte protejate au fost vizitate, in cursul zilei de ieri, de reprezentantele Organizatia Femeilor Liberale (OFL) din judetul Constanta, cu ocazia Zilei Internationale a Persoanelor cu Handicap.
Presedintele PD-L Constanta, senatorul Mircea Banias (foto), s-a declarat nemultumit de alcatuirea listei partidului de candidati pentru Parlamentul European.
google-analytics.com